In presa, Brutaria Mosnita Veche

tvt89_logo

 

Pâine proaspătă, pufoasă, hrănitoare şi mai ales, fără amelioratori! Asta le propune timişenilor Gheorghe Contraş, cel care şi-a inaugurat propria fabrică de pâine în localitatea Moşniţa Veche. De la cuptorul care funcţionează pe lemne la produsul finit care ajunge pe masă, totul este natural şi se face în stil tradiţional. … citeste tot articolul pe TVT89

 

 

thumb1_3167018044dc90c6248497_logo

Sa luam alt exemplu: un timisorean care face paine ca la tara, are atestat ca la carte si e mandru de calitatea pitei sale.

Coapta la foc de lemne, painea capata un gust grozav, iar productia e mica, pe principiul “putin si bun”. Teoretic, la “traditionale” nu se pune problema cantitatilor industriale.

Dar, pe langa aceste produse de calitate, legea le face loc si altora, pe care oamenii le cumpara cu incredere la targuri.

citeste tot articolul pe PROTV.ro si vizioneaza clipul de la minutul 02:17